FLYGING FOR ALLE

Velkomstbeskjed

Velkommen til TEAM FLYGING. Dette er en felles gruppe for deg som liker å fly. Vi hjelper deg med å utvide ditt nettverk. Kom i kontakt med andre luftsportsinteresserte som liker å fly, treffes for en kaffe eller om du ønsker å delta i konkurranseflyging som utøver, passasjer eller tilskuer.

Her kan du dele fly-in, kaffetreff, grilling, vaffelsteking eller andre type treff. Du kan også legge opp aktiviteter som forslag til felles turer, faglige møter, sosial sammenkomster eller annet du måtte ønske.

Målet er at vi kan møtes på kryss av klubber og på kryss av luftsportsgren. Vi har en ting felles, vi elsker å fly! Team FLYGING - utvider ditt nettverk.

Velkommen!

Bli med og fly!

Flyging.no - NLF sitt uformelle nettverk

Her får du: 

  • En uformell kanal til å planlegge aktiviteter
  • Kontaktinformasjon til andre som har samme interesse
  • Felles kalender med aktiviteter og sammenkomster
  • Interessegrupper for koordinerer av møter og samlinger
  • APP som gjør alt tilgjengelig på mobil
  • Gratis deltagelse for alle NLF medlemmer *
  • Funksjoner som Chat/Galleri/Forum/Avstemminger osv..


Alt som forsvinner i mengden av informasjon på sosiale medier samler vi her på en oversiktlig måte. #WeFlyTogether 

SportMember APP:    GooglePlay     iOS AppStore

Medlemmer kan logge inn via Sportmember.no

Aktivititer

There are currently no future activities

Bestill boken Praktisk Flyging!

Facebook feed

Premium content
To show this content the club needs to upgrade to Premium.

Er det flere fly som ønsker å være med på tur?

Er det flere fly som ønsker å være med på tur?

Hvor skal jeg fly på kaffebesøk i dag? Er det noen som ønsker å bli med på en overnattingstur i helgen? Kanskje det arrangeres noen aktiviteter på en flyklubb i dag? Eller er det noen som vil komme til min lokale flyklubb? Dette er noen av de mange spørsmålene jeg vet at flere i flymiljøet besitter, noe jeg ønsker å gjøre noe med.

 

Endelig har vi fått noen fine måneder med luft under vingene. Dette har gitt flere av oss mange uforglemmelige minner rundt om i vårt vakre land. Samtidig kan det for enkelte være litt skummelt å legge ut på sin første langtur. Usikkerheten om å lande på en ukjent flyplass, utfordringer knyttet til vær, vind og føre, eller bare det å føle seg alene i flysporten. Da kan det ofte være fint å dra på tur til ett sted sammen, gjerne med flere fly.

 

Vi har alle ulike erfaringer fra flyvning, og samler tips og råd underveis som vi får flere timer bak spakene. Hva er da vel ikke bedre enn å dele vår felles lidenskap og interesse sammen, med en felles flytur? Hvor vi kan utveksle erfaringer, vise frem nye flyplasser, dele gleden og skape ett større flymiljø sammen. Men her stopper det litt opp. En utfordring jeg ser i dag er hvordan vi skal kommunisere på tvers av flyklubber, da det per dags dato ikke finnes noen felles plattform hvor kommunikasjonen foregår på en oversiktlig måte.

 

Når ulike flyklubber planlegger en felles tur, fly-inn, konkurranser osv. er det ofte vanskelig å få med seg når, hvor og hvem som er invitert. Mye av denne informasjonen leser vi på Facebook, men om du er som meg forsvinner disse innleggene like fort som de dukket opp, og er vanskelig å spore tilbake. Jeg har snakket med flere personer som viser å besitte den samme frustrasjon, og jeg tenkte det var på tide å gjøre noe med problemet. Hvorfor ikke lage en felles plattform hvor vi alle kan dele arrangementer, overnattingsturer, konkurranser og simpelthen be hverandre på kaffebesøk? 


FAKTA: Air Sports Network ble startet høsten 2019 og i februar 2021 ble vi en del av NLF og skiftet navn til FLYGING.NO.  Denne artikkelen ble skrevet som et innlegg til FlyNytt nr 4. i 2020. 


Bli med på tur!

Etter flere undersøkelser har jeg kommet over et dansk medlemsdatabasesystem (sportmember.dk). Plattformen er et system for idrettsklubber, hvor lag og klubber skal kunne kommunisere og organisere treninger og aktiviteter. Her vil alle medlemmene få tilgang på hverandres mail og telefonnummer (om du velger å oppgi dette). På plattformen får du også tilgang til en felles kalender. Jeg har fått tilpasset kalenderen slik at vi vil kunne få en oversikt over hva andre medlemmer legger ut, som forslag til flyturer, aktiviteter på lokale flyplasser, konkurranser – både formelle og uformelle, grilling osv. På denne måten håper jeg på at vi i felleskap skal kunne koordinere og informere om uoffisielle treff, flyturer og aktiviteter i håp om å samle flere flyentusiaster på samme sted. Kalenderen kan synkroniseres med telefonen slik at du raskt kan se om det er noe du ønsker å være med på av arrangementer. Systemet er mer eller mindre gratis, og jeg håper det kan bidra til en bedre kommunikasjon på kryss av klubber, flytyper og geografisk tilhørighet.

 

Vi har også ulike interesser innenfor flyvning. I plattformen kan vi uavhengig av om ønsket er å fly til utlandet, rundt om i Norge eller å konkurrere, kunne informere, møtes og utfylle våre flyinteresser sammen. Selv har jeg en stor glede av konkurranseflyging, og av det nettverket jeg fått på grunn av dette. Men jeg ønsker å utvide dette nettverket, slik at vi alle kan bli bedre kjent, da flymiljøet i Norge er relativt lite. Jeg ønsker vi skal kunne fly på flere overnattingsturer sammen, sitte rundt bålet og utveksle erfaringer og sove under vingen. Jeg vet at flere er uvitende om hva som arrangeres, og jeg håper derfor med plattformen å kunne utvide og rekruttere flere til de ulike aktivitetene, turene og konkurransene som arrangeres i vårt langstrakte land. Slik at vi på denne måten kan utvide vårt flymiljø og nettverk som kan komme flere til glede. 

 

På plattformen finnes det også ulike team med grupper for konkurranse, fellesskap eller markedsføring. Her kan du starte opp ditt eget konkurranselag, eller være supporter i et eksisterende lag. Høres dette interessant ut, les mer på Team AIR SPORTS. Registrer deg for å bli med på å skape noe vi sammen kan ha glede av, og utvikle flymiljøet i Norge. Dette er for fellesskapet og vår felles flyglede. For å dele litt på kostnadene har vi en årspremie på kr 100,-. Denne starter ikke før i 2021, slik at vi kan teste nytteverdi og bruksområde ut år 2020. 

Velkommen!

Espen Grønstad

@airsportslive  #WeFlyAsOne

GA Live Tracking

Bli med på tur!